06/10/2015
Νέα πτώση στις τηλεπικοινωνίες

 

Πτώση και το 2015 αναμένεται να παρουσιάσουν τα έσοδα των εταιρειών του τηλεπικοινωνιακού κλάδου, τόσο στη σταθερή όσο και στην κινητή τηλεφωνία. Αυτό σημείωσε χθες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου της εταιρείας για το πρόγραμμα Wind Young Talents, ο οποίος σημείωσε ακόμη ότι «θέλουμε να δούμε στην πορεία όλα αυτά που υποστηρίζονται για τη δημιουργία ενός καλύτερου επενδυτικού κλίματος» σημείωσε ο κ. Ζαρκαλής.

Όσον αφορά τα capital controls, ο κ. Ζαρκαλής σημείωσε ότι «είχαμε προετοιμαστεί για μία κατάσταση χειρότερη από εκείνη που τελικώς είδαμε», προσθέτοντας πάντως ότι ο Ιούλιος ήταν ένας «δύσκολος» μήνας, καθώς οι καταναλωτές μείωσαν, όπως ήταν φυσιολογικό, τα έξοδά τους. «Μετά από δύο εβδομάδες που τα πάντα είχαν παγώσει, επανήλθαμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς και συνεχίζουμε πλέον να επενδύουμε, όσο μας το επιτρέπουν οι συνθήκες», σημείωσε ο επικεφαλής της Wind Ελλάς.

Εκτός από τις υποδομές, η εταιρεία επενδύει και στο ανθρώπινο δυναμικό, υλοποιώντας το πρόγραμμα Wind Young Talents, μέσω του οποίου αναζητεί 10 ταλαντούχους νέους έως 28 ετών, οι οποίοι δεν είναι απαραίτητο να έχουν εργασιακή εμπειρία, προκειμένου να τους βοηθήσει να αναδείξουν το ταλέντο τους. Η προθεσμία για τις αιτήσεις λήγει στις 25 Οκτωβρίου και το πρόγραμμα, το οποίο θα συνεχιστεί, έχει διάρκεια 18 μήνες μετά το πέρας των οποίων υπάρχει η δυνατότητα πρόσληψης των συμμετεχόντων με σύμβαση αορίστου χρόνου.

 

Πηγή: imerisia.gr


efm_728x90