28/01/2014
Νέα πακέτα για τηλεδιάσκεψη από τον ΟΤΕ

 

Να μειώσει τα κόστη μεταφοράς και να αυξήσει την επικοινωνία μίας επιχείρησης με συνεταίρους ή συνεργάτες που βρίσκονται σε άλλη πόλη της Ελλάδας ή του εξωτερικού επιδιώκει ο ΟΤΕ δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις για άμεση τηλεδιάσκεψη οπουδήποτε με ή χωρίς πάγιο τέλος.

Με τα νέα πακέτα ΟΤΕ Video Conference, οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να πραγματοποιούν τηλεδιασκέψεις από παντού μέσω smartphones, tablets ή laptops που διαθέτουν το κατάλληλο λογισμικό, όπως επίσης μέσω συστήματος video-conferencing από τον χώρο που επιθυμούν. Τα νέα πακέτα OTE Video Conference προσφέρουν, με μηνιαίο οικονομικό πάγιο, συγκεκριμένο χρόνο τηλεδιάσκεψης 1.500, 2.500 και 3.500 λεπτά, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των τηλεδιασκέψεων.

Τη δυνατότητα της τηλεδιάσκεψης χωρίς πάγιο με την υπηρεσία ΟΤΕ Video Conference Call λανσάρει ο ΟΤΕ, όπου η χρέωση γίνεται βάσει χρήσης (pay as you go). Σε αυτήν την περίπτωση η πραγματοποίηση των τηλεδιασκέψεων γίνεται χωρίς καμία δέσμευση, όποτε κριθεί αναγκαίο από την επιχείρηση και με όσους συμμετέχοντες επιθυμεί. Ο ΟΤΕ με το Video Conference, προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα άριστης ταυτόχρονης επικοινωνίας, με εικόνα και ήχο, σε πραγματικό χρόνο με συνεργάτες ή πελάτες που βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία στην Ελλάδα ή και το εξωτερικό.

Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες μπορούν άμεσα και αποτελεσματικά να ανταλλάξουν πληροφορίες, αρχεία και δεδομένα, να προβάλλουν slides ή ακόμα και να πραγματοποιούν τηλε-εκπαιδεύσεις. Επίσης, συνεχίζεται η διάθεση της υπηρεσίας OTE Video Conference On Demand με δυνατότητα τηλεπικοινωνιακής σύνδεσης μέσω ISDN ή IP δικτύου, νοικιάζοντας τα πλήρως εξοπλισμένα studio, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή τον απαραίτητο τερματικό εξοπλισμό.

 

 

Πηγή: www.imerisia.gr


efm_728x90