26/08/2015
Η Imperial Tobacco Hellas αναλαμβάνει άμεσα την επιχειρησιακή ευθύνη και για την αγορά της Ιταλίας

 

Την επιχειρησιακή ευθύνη και για την αγορά της Ιταλίας αναλαμβάνει άμεσα η Imperial Tobacco Hellas. Έτσι, η περιφέρεια της Νοτιανατολικής Ευρώπης για την Imperial, με έδρα των δραστηριοτήτων της την Αθήνα, διευρύνεται και αριθμεί πλέον έξι χώρες: την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Κύπρο, τη Μάλτα και την Ιταλία. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ιταλική αγορά καπνικών προϊόντων είναι πολύ σημαντική, λόγω του μεγέθους της αλλά και του στρατηγικού της ρόλου. Με την προσθήκη αυτή, η περιφέρεια της Imperial ΝΑ Ευρώπης σχεδόν διπλασιάζεται σε πωλήσεις και κέρδη.

Η Ιταλία γίνεται η πρώτη σε μέγεθος αγορά με συμμετοχή περίπου 50% σε όλα τα βασικά μεγέθη αυτής της περιφέρειας, διαθέτοντας ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο από αναπτυσσόμενες μάρκες (Davidoff, John Players Special, Golden Virginia, Rizla) καθώς και ένα νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Αναγνώριση

Ο Αλέξανδρος Καμάρας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Imperial για τη ΝΑ Ευρώπη, δήλωσε σχετικά: «Η ενίσχυση των αρμοδιοτήτων μας αποτελεί κορυφαία αναγνώριση και έκφραση εμπιστοσύνης του Group της Imperial στην ελληνική διοικητική ομάδα μας. Συγχρόνως εκπέμπει ένα ισχυρό μήνυμα ότι σε συνθήκες βαθιάς κρίσης οι Ελληνες managers μπορούν να ηγηθούν με επιτυχία και να προσθέσουν αξία σε μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις, χάρη στην εμπειρία και τις ικανότητές τους, χωρίς να φύγουν από την χώρα μας μια εποχή που αυτή τους έχει μεγάλη ανάγκη».

 

Πηγή: imerisia.gr


efm_728x90