22/05/2014
Σε νέα προγράμματα συμβολαιακής γεωργίας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς

 

Σε δύο νέα προγράμματα συμβολαιακής γεωργίας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς. Το πρώτο αφορά σε παραγωγούς συμπύρηνου ροδάκινου του Νομού Ημαθίας σε συνεργασία με την εταιρεία «ΑΛ.Μ.ΜΕ Α.Ε.».

Το δεύτερο αφορά σε παραγωγούς βαμβακιού του Νομού Βοιωτίας σε συνεργασία με την εταιρεία «SKL - Αφοί Σκλαπάνη Εκκοκκιστήρια Α.Τ.Β.Ε.Ε ».

Προτάσεις
Οι παραπάνω χρηματοδοτικές προτάσεις αναφέρονται στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτουν ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από τις παραπάνω εταιρείες.

Η εταιρεία «ΑΛ.Μ.ΜΕ Α.Ε.» έχει τις εγκαταστάσεις της στην καρδιά του Νομού Ημαθίας και δραστηριοποιείται στον τομέα επεξεργασίας και τυποποίησης φρούτων στην ελληνική και διεθνή αγορά. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πλέον σύγχρονες βιομηχανίες κονσερβοποίησης φρούτων στην Ευρώπη.

Οι εγκαταστάσεις της «SKL - Αφοί Σκλαπάνη Εκκοκκιστήρια Α.Τ.Β.Ε.Ε.» βρίσκονται στη Λιβαδειά και η εταιρεία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία βάμβακος και την εμπορία δημητριακών καρπών.

 

Πηγή: www.imerisia.gr


efm_728x90