Ενημέρωση >>Φορολογικά Νέα
23/09/2016
Δωρεάν καταχώριση άρθρων στο Power Tax

 

Είσαστε Λογιστής, Φοροτεχνικός, ή Σύμβουλος Επιχειρήσεων;

Το “Power Tax” σας δίνει την δυνατότητα να δημοσιεύσετε τα άρθρα σας εντελώς δωρεάν σε μια από τις μεγαλύτερες πύλες Λογιστικής ενημέρωσης στην Ελλάδα.

Στείλτε μας το άρθρο σας το οποίο θα πρέπει να σχετίζεται με το γνωστικό σας αντικείμενο και την θεματολογία της σελίδα μας και αφού το εγκρίνει η συντακτική μας ομάδα, θα δημοσιευθεί άμεσα στην σελίδα μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΟ POWER-TAX

  • Αποτελεί μια καλή ευκαιρία προσωπικής προβολής ως επαγγελματίας καθώς και προβολής του γραφείου σας.
  • Το Power Tax είναι ανάμεσα στις κορυφαίες πύλες ενημέρωσης στην Ελλάδα για Λογιστικά – Φοροτεχνικά θέματα με 25.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα.
  • Τα άρθρα σας εκτός της σελίδα μας θα προβάλλονται και σε όλα τα Social media του Power Tax.
  • Είναι εντελώς δωρεάν (κανένα απολύτως κόστος)

Γιατί είναι δωρεάν; Γιατί θέλουμε να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενο της σελίδας μας από ποιοτικά άρθρα, επαγγελματιών της αγοράς που γνωρίζουν την δουλειά τους και μπορούν με τις γνώσεις τους να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

1. Μας στέλνετε το άρθρο σας (οποιουδήποτε μεγέθους λέξεων) στο info@power-tax.gr βάζοντας ως θέμα στο Email σας: ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

2. Στο Email σας σημειώστε ποιος/ποια είσαστε, την επαγγελματική σας δραστηριότητα, την εταιρεία σας και γενικότερα τι θέλετε να συμπεριλάβουμε ως “στοιχεία συγγραφέα” στο τέλος του άρθρου σας ώστε οι αναγνώστες να σας γνωρίσουν καλύτερα (σημειώστε και την ιστοσελίδα σας εφόσον διαθέτετε).

3. Επισυνάψτε μια φωτογραφία σας (250x250) και βεβαίως το άρθρο σας σε .doc (αρχείο word).

4. Στην συνέχεια η συντακτική ομάδα του Power Tax θα διαβάσει το άρθρο σας το συντομότερο δυνατό και εφόσον το εγκρίνει θα δημοσιευθεί άμεσα στην σελίδα μας και τα Social media.

Η συγγραφή άρθρων αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να σας μάθει το κοινό σας. Η συμμετοχή σας ως αρθρογράφου – επιστημονικού συνεργάτη στο Power Tax θα σας βοηθήσει να προβληθείτε και να δείξετε προς τα έξω τις γνώσεις και την επιστημονική σας κατάρτιση.

Θα χαρούμε να γίνετε μέλος της ομάδας μας.

Για ερωτήσεις και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6858116, υπεύθυνη επικοινωνίας κα Στέλλα Τσιούλη.

 

Πηγή: Power-Tax.gr


efm_728x90