01/07/2015
Αδιαπραγμάτευτη η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας - μονόδρομος το «ναι» ανακοίνωσε το οικονομικό επιμελητήριο

 

«Η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτη» δηλώνει σε σημερινή του ανακοίνωση το Οικονομικό Επιμελητήριο υποστηρίζοντας παράλληλα ότι «η ελληνική οικονομία, μετά από πέντε χρόνια κρίσης, ύφεσης και λιτότητας, δεν έχει περιθώρια πειραματισμών με καταστροφικά αποτελέσματα».

Στο σημείο, μάλιστα, που βρίσκεται, συνεχίζει το επιμελητήριο - δηλαδή με κλειστές τράπεζες και έλλειψη ρευστότητας - ο κίνδυνος οικονομικής ασφυξίας, που θα επιδεινώσει την ήδη δύσκολη επιβίωση των νοικοκυριών, αυξάνοντας τη φτώχεια, την ανεργία, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις, είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός.

«Ουδείς παραγνωρίζει τις τεράστιες ευθύνες των πιστωτών, για τις λανθασμένες προβλέψεις τους και το μείγμα της πολιτικής, που ακολουθήθηκε. Η κατάσταση, όμως, είναι απολύτως οριακή, με αποτέλεσμα η επιλογή του ΝΑΙ να αποτελεί μονόδρομο για τη χώρα, για τους εργαζόμενους, για τους συνταξιούχους, για το μέλλον των παιδιών μας» δηλώνει το επιμελητήριο και σημειώνει ότι πέρα από κάθε είδους μικροκομματικές σκοπιμότητες, και με γνώμονα το εθνικό συμφέρον αποφάσισε, με πλειοψηφία των μελών της κεντρικής του διοίκησης, να συμμετάσχει στην Επιτροπή Υποστήριξης Υπέρ του ΝΑΙ, υπέρ του Ευρώ και της Ευρώπης.

 

Πηγή: www.imerisia.gr


efm_728x90