11/11/2014
Χαρδούβελης: Σύντομα η επιστροφή της τρόικας

 

Την αισιοδοξία του πως σύντομα η τρόικα θα έρθει στην Αθήνα για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο.  

"Ενημέρωσα τους αρχηγούς για όσα έγιναν στο Eurogroup.  Δεν ήταν παρόντες στην Ελλάδα εκείνο τον καιρό και οι δυο τους και ήθελαν να ξέρουν τις λεπτομέρειες", δήλωσε ο κ. Χαρδούβελης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η τρόικα να επιστρέψει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σημειώνοντας ότι "βρισκόμαστε σε μια διαπραγμάτευση", ενώ διευκρίνισε ότι "νέα θέματα ποτέ δεν ανοίγουν".

"Είναι δύο πλευρές. Η κάθε πλευρά έχει τις δικές της απόψεις. Νομίζω ότι συγκλίνουμε και ότι θα έχουμε λύσει τα περισσότερα προβλήματα όταν έρθουν για να κλείσει", δήλωσε.

Υπογράμμισε ταυτόχρονα ότι έχει λήξει το θέμα των ρυθμίσεων, ενώ για το δημοσιονομικό κενό επισήμανε ότι "αυτά θα τα συζητήσουμε όταν έρθουν. Πάντοτε γίνεται αυτή η συζήτηση, δεν είναι μόνο φέτος".

 

Πηγή: www.capital.gr


efm_728x90