06/08/2014
ΠΑΣΟΚ: Μετάθεση της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ στις 30 Σεπτεμβρίου

 

Να μετατεθεί η πρώτη δόση πληρωμής του ΕΝΦΙΑ από τα τέλη Αυγούστου στις 30 Σεπτεμβρίου και οι υπόλοιπες δόσεις να μετατεθούν αντίστοιχα, ζητεί το ΠΑΣΟΚ από το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα.

«Θέση μας είναι πως το κράτος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην μετακυλήσει άδικες αποφάσεις στις πλάτες των πολιτών, με την εκ των προτέρων οικονομική επιβάρυνση τους για θέματα που μπορεί να αλλάξουν» τονίζει το ΠΑΣΟΚ. 

Όσον αφορά στις πρωτοβουλίες που το υπουργείο Οικονομικών διαβεβαίωσε χθες ότι θα λάβει με απώτερο στόχο να αντιμετωπιστούν οι όποιες στρεβλώσεις από την εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ, το ΠΑΣΟΚ τονίζει πως οι πρωτοβουλίες αυτές είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και επισημαίνει ότι η ανακοίνωση του υπουργείου εξεδόθη έπειτα από την τηλεφωνική επικοινωνία του τομεάρχη Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ Φίλιππου Σαχινίδη με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

Τέλος ΠΑΣΟΚ, ενημερώνει ότι με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, έχει ζητήσει συνάντηση από τον υπουργό Οικονομικών προκειμένου να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για να αντιμετωπιστούν, με αποτελεσματικό τρόπο, κενά, στρεβλώσεις ή και λάθη από την εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ.

 

Πηγή: www.naftemporiki.gr


efm_728x90