03/04/2014
Όσοι κερδίζουν στα δικαστήρια αυξήσεις, αναδρομικά, κατάργηση φόρων, θα επιβαρύνονται οι ...ίδιοι

 

«Eάν το Συμβούλιο της Επικρατείας βγάλει μια απόφαση και αυτή τελεσιδικήσει, το κόστος που θα προκύψει δεν μπορεί να καλυφθεί είτε με αύξηση φόρων, είτε με μείωση δαπανών. Θα αντιμετωπισθεί μέσα στην εισοδηματική ομάδα που αφορά».

Άλλα κόλπα αυτά. Μπροστά στον κίνδυνο να δικαιώνονται όσοι προσφεύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον των μνημονιακών μέτρων η κυβέρνηση σκληραίνει τη στάση της και προειδοποιεί ότι σε περίπτωση που επιμέρους κοινωνικές ομάδες προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη για να διεκδικήσουν αυξήσεις μισθών και αναδρομικά, τότε αυτές θα επωμίζονται τα βάρη.

Όπως εξήγησε κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας, «εάν το Συμβούλιο της Επικρατείας βγάλει μια απόφαση και αυτή τελεσιδικήσει, το κόστος που θα προκύψει δεν μπορεί να καλυφθεί είτε με αύξηση φόρων, είτε με μείωση δαπανών. Θα αντιμετωπισθεί μέσα στην εισοδηματική ομάδα που αφορά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην περίπτωση της προσφυγής των ένστολων, για παράδειγμα, το επιπλέον κόστος θα μπορούσε να καλυφθεί μέσα από την καθυστέρηση στις προαγωγές των αξιωματικών.

 

Πηγή: News.gr


efm_728x90