07/07/2016
Πιθανότατα σε τέσσερις δόσεις εφέτος ο ΕΝΦΙΑ

 

Σε τέσσερις δόσεις είναι το πιθανότερο να καταβληθεί ο ΕΝΦΙΑ του 2016, με τα εκκαθαριστικά να φτάνουν στους φορολογούμενους, όπως όλα δείχνουν, από το Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης στον Real Fm 97,8 στο υπουργείο γίνεται προσπάθεια να προσπάθεια να γίνει η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ μέσα στο Αύγουστο «ώστε να έχουμε μετά μηνιαίες δόσεις μέχρι το τέλος του χρόνου».

«Είναι η αγωνία που έχουμε, να τελειώσουν οι φορολογικές δηλώσεις, γιατί αν δεν τελειώσει και η τελευταία δεν μπορεί να γίνει η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ. Θέλουμε λοιπόν να γίνει η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ μέσα στον Αύγουστο (φοβόμαστε να μην έχουμε και εκεί κάποιο τεχνικό πρόβλημα γιατί δεν έχουμε την καλύτερη μηχανοργάνωση), ώστε να έχουμε μετά μηνιαίες δόσεις μέχρι το τέλος του χρόνου» σημείωσε ο κ. Αλεξιάδης.

«Βλέποντας τα πράγμα με ένα ρεαλισμό και με τα τεχνικά προβλήματα, μακάρι να προλάβουμε και τον Αύγουστο». Ερωτηθείς εάν οι δόσεις θα είναι Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος, ο κ. Αλεξιάδης απάντησε: «Το πιθανότερο είναι αυτό».

 

Πηγή: in.gr


efm_728x90