30/05/2016
Αλεξιάδης: Σε τρεις διμηνιαίες δόσεις ο φόρος εισοδήματος

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στο Mega, προέτρεψε τους πολίτες να μην καθυστερήσουν να υποβάλουν την δήλωσή τους και να μην αφήσουν να εκπνεύσει η προθεσμία, η οποία είναι έως 30 Ιουνίου. «Παράκληση, να πάνε όλοι και να τρέξουνε, γιατί βλέπουμε ότι έχει αρχίσει μία καθυστέρηση, ενώ στην αρχή πηγαίναμε πολύ καλά, έχει αρχίσει μία καθυστέρηση. Ο στόχος που έχουμε είναι η 30η Ιουνίου και θα δοθεί παράταση λίγων ημερών, μόνο για όποια προβλήματα έχουμε μέχρι τότε με το TAXIS. Δεν θα πάμε όπως το 2015 να καταθέτουμε φορολογικές δηλώσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο, Οκτώβριο. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να αποφύγουμε».

«Οι δόσεις θα είναι τρεις διμηνιαίες δόσεις που ξεκινάνε από τον Ιούλιο», ανέφερε ο κ. Αλεξιάδης και πρόσθεσε πως ο αριθμός των δόσεων δεν έχει κλείσει ακόμα και το συζητούν με τους θεσμούς.

«Προσπαθούμε να δοθεί μία λύση σε αυτό, διότι θα ανακουφίσει πάρα πολύ τις επιχειρήσεις και τους πολίτες και θα δώσει μία δυνατότητα για πιο εύκολη είσπραξη των εσόδων».

 

Πηγή: enikonomia.gr


efm_728x90