28/07/2014
Επιμόρφωση των Λογιστών Φοροτεχνικών για την απόκτηση της Α΄ Τάξης με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

 

Σύντομα οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που διαθέτουν τα τυπικά προσόντα για την απόκτηση της Α’ Τάξης θα κληθούν να παρακολουθήσουν ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, ως προϋπόθεση για την αναβάθμισή τους.

Για πρώτη φορά το Οικονομικό Επιμελητήριο θα υλοποιήσει το σεμινάριο αναβάθμισης τάξης με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η διάδοση της γνώσης με τη διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (το γνωστό e-learning) αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο μάθησης, που παρέχει στον εκπαιδευόμενο τη δυνατότητα πρόσβασης στο εκπαιδευτικό υλικό από το χώρο του  κατά τη διάρκεια όλου του 24ώρου. Το περιεχόμενο της εκπαιδευτικής ύλης, το οποίο, στο συγκεκριμένο σεμινάριο, έχει προετοιμάσει εκπαιδευτική ομάδα αποτελούμενη από επιστήμονες υψηλού κύρους, παρέχεται με τη μορφή πολυμέσων, δηλαδή εκτός από το κείμενο και με ήχο, βίντεο κλπ.

Ο Οικονομολόγος και ο Λογιστής-Φοροτεχνικός μέσα σε ένα ιδιαίτερα ‘σκληρό’ οικονομικό αλλά και επαγγελματικό περιβάλλον, είναι υποχρεωμένος να μεριμνά για την επικαιροποίηση των γνώσεών του και να συμμετέχει σε μία διαρκή διαδικασία μάθησης, ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, προσαρμοσμένες πάντα στις πλέον σύγχρονες πρακτικές και μεθόδους.

Προσανατολισμένος προς αυτή την κατεύθυνση ο φορέας μας, καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να βρίσκεται κοντά στο συνάδελφο επαγγελματία και να του παρέχει τα εργαλεία και τα μέσα για την επίτευξη αυτού του στόχου.

 

Πηγή: oe-e.gr


efm_728x90